суббота, 28 февраля 2009 г.

Завдання2

Напишіть: чи користуєтесь ви послугами сайту Вконтакте?. Поясніть свою відповідь

8 комментариев:

  1. Ні,я зовсім не користуюсь цими послугами,адже на мою думку,живе спілкування набагато цікавіше за постійне віртуальне.Кулакова Вікторія

    ОтветитьУдалить
  2. Я користуюсь послугами сайту Вконтакте... Це зручно, я можу спілкуватись зі своїми закордонними друзями, переглядать фото, привітать з днем нарожження... До того ж можна дізнаться адресу, номер телефону, ICQ...
    Глодан Ю. 11-а

    ОтветитьУдалить
  3. Я не користуюсь послугами сайту Вконтакте, так як вважаю, що живе спілкування дає можливість розвиватись людині як особистості, розвивати її мовлення, жести. А віртуальне спілкування хоч має деякі позитивні моменти, але все ж діє на психіку негативно.
    Гаркуша Юлія.

    ОтветитьУдалить
  4. Я не користуюсь послугами сайту Вконтакте в силу обєктивних та субєктивних обставин. Обєктивним є те, що я поки що не маю підключення до мережі Інтернет, а субєктивним те, що я надаю перевагу живому спілкуваню над віртуальним. Коваленко Євгенія 11А.

    ОтветитьУдалить
  5. Ні,я не користуюся послугами Вконтакту.В мене немає часу та бажання.

    ОтветитьУдалить
  6. нет, я не пользуюсь услугами проекта Вконтакте. потомучто не имеею на это времени и не хочу общаться с воображаемыми персонажами.в жизни есть ещё много много другого, чего нужно успеть сделать.

    ОтветитьУдалить
  7. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  8. Так я користуюся послугами Vkontakte. Тому що це дуже зручний сервіс за допомогою якого можна спілкуватися з близькими і друзями на великій відстані.

    ОтветитьУдалить